Oct 31, 2007, 11:14 AM

От пръв поглед 

  Poetry » Love
620 0 3

Видях те теб в тъмнината,

пожелах те, но не посмях да те докосна,

за пръв път виждах теб,

съзнанието ми те прие веднага,

не можах да отделя очи,

погледите ни се пресякоха

и тогава усетих твоето очарование,

сякаш слънчев лъч погали ми лицето,

усмихна ми се и тогава аз бях поразен,

поразен от твоята аура,

поразен от твоето същество,

събрах кураж... приближих се

и нежно погалих твоето лице,

ти усети уханието на розата и ме докосна,

докосна ме и аз изтръпнах,

целуна ме и аз запламтях...

 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??