30 янв. 2009 г., 23:40

От сбогом боли 

  Поэзия » Любовная
519 0 0
При тебе идвам аз и в този час
търся твоите ръце. За твоята любов
бих дала аз докрай своето сърце.
С вятъра по пътища безумно ние търсим
нашите изгубени души и често казваме:
"Върви си! Сбогом!", а всъщност много ни боли.
За теб игра е знам, за мен - любов.
Дори за миг си струва аз и ти в огъня да изгорим.
  

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??