30.01.2009 г., 23:40 ч.

От сбогом боли 

  Поезия » Любовна
518 0 0
При тебе идвам аз и в този час
търся твоите ръце. За твоята любов
бих дала аз докрай своето сърце.
С вятъра по пътища безумно ние търсим
нашите изгубени души и често казваме:
"Върви си! Сбогом!", а всъщност много ни боли.
За теб игра е знам, за мен - любов.
Дори за миг си струва аз и ти в огъня да изгорим.
  

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??