9 мая 2006 г., 14:56

От утре 

  Поэзия
878 0 0

От утре - забрави, че те обичам!

От утре - край! Не те познавам!

Сега ще те отминавам

с гордо изправена глава,

няма да допусна да провалиш

живота ми, Не!

Няма да позволя това!

От утре за мен ще си

най-чуждия на света!

© ДаяНчеТооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??