***
отлитат мимолетните ми мисли
преди да съм успял да изтъка
венец от отражения сребристи
и гмурнат в светлина, да изрека
две думи от сияния по-чисти:
Обичам те.
По лунната река
отплуват огледалните ми мисли...
© Забраван Забраванов Все права защищены
Невероятни рими и образи!