19.05.2007 г., 14:01 ч.

ОТБЛЯСЪЦИ ПО БЯГАЩА РЕКА 

  Поезия
961 0 7
 

***



Отблясъци по бягаща река -

отлитат мимолетните ми мисли 

преди да съм успял да изтъка                                 

венец от отражения сребристи


и гмурнат в светлина, да изрека 

две думи от сияния по-чисти:


Обичам те.


По лунната река 

отплуват огледалните ми мисли...

© Забраван Забраванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??