9 дек. 2011 г., 22:38

Отблясъци в лилаво 

  Поэзия » Любовная
2204 0 10

 

 

~ ~ ~ Отблясъци в лилаво

 

 

Лятото накуцва бавно в тази есен. Весело момиче плаче на брега.

Тихи са сълзите му - босонога песен. Тъжно е момчето и само сега.

 

От брега измиват стъпките вълните. Нямо е морето - бяла тишина.

Корабчета плават близо до скалите. Тъмни сенки хвърлят белите платна.

 

Залезът се носи във лилава риза. Може би съблича тъжното момче.

Хуква към момичето с блясъци нанизани. Иска през сълзите да го облече.

 

След лилава вечер и лилаво утро двамата се търсят всяка нощ така.

Моето момиче е до болка влюбено. Твоето момче търси любовта...

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??