8 апр. 2017 г., 21:52

Отдаденост 

  Поэзия » Любовная
672 4 11

 

 

Най-обичния свят ми подари –

какво ли друго влюбен да очаква!

Потъвам тихо в твоите очи

и виждам как от щастие проплакват!

 

Разцъфваш в миг с усмивка на жена,

поискала любов, а не пощада,

отдала се на ласките сама...

ухаеща... обичаща... и млада!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??