4 дек. 2012 г., 16:46

Отдай ми се тихо и без думи 

  Поэзия » Любовная
862 0 2

Чувствам те с цялата си душа,

когато ме желаеш с горещи устни,

когато ми говориш със сърце,

когато копнееш за нощни ласки.

Отдай ми се тихо и без думи,

моя най-скъпа пролетна нежност,

моя вечна и неповторима любов,

моя съвършена огнена страст.

Енергията ми е истинска сила,

тя създава звезди и планети,

тя те пази от завист и клетви,

тя сбъдва желания и вълшебства.

Не слушай гласовете на слаби,

като верен път с воля ме следвай,

като въплътено слово ме усещай,

като свое щастие ме обичай.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??