18 сент. 2009 г., 17:20

Отдалечаваме се... 

  Поэзия » Любовная
813 0 0

Отдалечаваме се един от друг...

Ти си там, а аз съм тук...

Плачат моите очи, сълзи са това, уви...

'Обичам те!' - ми кажи...

 

Докосни ме межно с ръка

и болката махни я сега...

Отскоро е, да, но

слушай ме ти, нали...

 

Слушай думите мои,

в тях е скрито посланието ми...

Любов голяма ще чуеш в тях,

заслушай се и ще кажеш 'Разбрах!'

 

 

Обичам те, помни

и не се отказвай от мен ти!

 

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??