23 авг. 2022 г., 20:42

Отговор имам 

  Поэзия
232 1 0

 

След толкова време питаш ме още 

трептя ли за теб или всичко отмина.

 

Дали навестяваш ме в сънища нощем

и имам ли вече нова половина.

 

Дали той ме топли в студените дни,

ръката ми целува ли нежно.

 

Гледа ли само в мойте очи,

влюбен ли е в мен безнадеждно.

 

Отговор имам на всички въпроси,

но изрека ли го знай ще боли.

 

Аз не смея да питам как си, с кого си,

иначе и мен ще ме заболи 

                                                  нали?

 

© Ивет Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??