2 мар. 2010 г., 13:26

Отговори…? 

  Поэзия » Любовная
850 0 2

Ти гледаш ме, а аз дори не зная

дали след взора, твоя, ще ме има.

Поредна липса – едва ли ще изтрая

отново студ в следваща, поредна зима…

 

Да те докосвам почти не съществува,

толкова далечна си от мен.

Защо на разстояния измислени робувам,

поглеждаш ме и сам-самият съм в плен.

 

Жадувам да си истински щастлива,

но как със друг ще си такава.

Та аз желая те и те зова „красива”,

страстта възможно ли е да се подарява?

 

Обичам те, един предавам ти се цял,

ще можеш ли да ме приемеш?

Невиждащ, пак те гледам онемял,

щастието мое дали ще го отнемеш...?

© Валентин Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??