Някой трябва да го каже,
но трябва да има
и кой да го чуе,
а като го чуе
и да го разбере
и не само това,
а да направи
всичко необходимо,
за да се създаде като обичащ,
а не като жертва на любовта…
Затова аз го казвам:
любовта е способност,
макар че се дава
и наготово
като природна сила,
която все още мнозина
експлоатират слепешката
като сладко удоволствие
в капана
на болката.
© Валери Рибаров Все права защищены
Самата ти поява вече е празник!
Поздрав!
Р.С. - И повече да не правиш такива дълги отсъствия!?