24 авг. 2008 г., 23:20

Отивай на майната си! 

  Поэзия
2850 0 42

Отивай си, Любов. Лъжлива кучко...!
Ще се изсмея, с обич,  във лицето ти.
Разкарай се! На другите се случвай.
Не си за мен, порочна непотребнице!


Най-евтината. Куца проститутка
в квартала на пияните моряци.
Бедрата ти са тежки като скуката.
Очите ти - гримирани със вярност.


Глупакът мисли Коледа за празник.
Върви на майната си!  И-и-и... Изчезвай!

Изгубих силата да бъда слабият.
И трудната любов след теб е лесна.

 

2006

© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??