14 мая 2017 г., 22:25

Отивам си 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
728 1 4

Отивам си целият.

Не го усещаш,

И толкова празници...

Не остават за мене.

Не трябва да си хирург, за да знаеш,

че си отиваш целия и

бурята в гените.

И любовта към клоуни и

велики артисти.

Дай здрасти, братчето ми,

Ще изживееш повече –

пий нещо за мен.

Трябва се срещнем.

Има време – тресе ме!

Всяко малко копие на Айфеловата кула

е толкава идиотска идея!

Всяко малко копие

не е за галерии.

Вила Вилекула  –  е, направи и копие –

или ще кажеш – живееш в утопия!

Отивам си целият.

Цветовете отлитат.

Всичко има значение.

Точно политах...

(звънни ми после)

 

 

                             Я.К. Хенри

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??