6 окт. 2010 г., 10:00

Откачени закачалки 

  Поэзия » Любовная
2305 0 35

Искаш да започнем отначало?!
Първо се налага да си тръгнем.
Хвърлям откачени закачалки.
Тъпчеш дрехи в куфарите гърбом.

Евтини приюти в чужди стаи
можем на майтап да си намерим.
Временно опитваш да ме мразиш,
за да не обикнем изневерите.

Телефоните ни ще звънят -
за копнеж, пари или услуга.
Сбъркал се е в тоя век светът!
Преди ден изглеждаше по-хубав.

Заедно сме толкова самотни,
както поотделно ще сме заедно.
Още можем с обич да се стоплим.
Стига да я даваха назаем.


2005

© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??