15 нояб. 2004 г., 15:33

Откраднат миг 

  Поэзия
1053 0 1

Откраднат миг

 

Ще дойда в твоя град, за да те видя.

За да видя онези твои сини очи…

Знам, че няма да мога да скрия.

Как любовта ми като птица кръжи.

 

Но с друга жена сега беше ти.

Забравил си за мене вече.

Не каза и сбогом, нито прости…

Откраднат миг за мен си вече.

 

Със стреснат поглед ти ще ме погледнеш.

Ще очакваш аз да те обидя…

Колко малко само ме познаваш.

Та аз дошла съм само да те видя.

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не знам защо, но много ми повлия...тъжно и красиво написано.
    Отдава ти се!!!
Предложения
: ??:??