4 авг. 2013 г., 22:03

Откраднат миг - открадната целувка 

  Поэзия » Любовная
706 0 3

            ОТКРАДНАТ  МИГ  –         

ОТКРАДНАТА  ЦЕЛУВКА

 

 

В откраднат миг живяхме

на крайбрежието морско,

за дни щастливи бяхме

против мнението хорско.

 

Тайни погледи  любовни,

откраднат миг от вечността,

това са срещите съдбовни,

възпявани във песента.

 

Душата ти съзирам,

привличаш ме като магнит,

съдбата си презирам

за копнежа ми разбит.

 

Открадната целувка

сред морските вълни,

на душата ми милувка

в сърцето ми звъни.

 

Споменът ме топли само

за солената целувка,

за нежното ти мъжко рамо

и погледът ти без преструвка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??