8 нояб. 2010 г., 09:00

Откраднато 

  Поэзия
1583 0 14

... Пристигаш при мен, като кражба
е днес моето време до теб.

 

А аз съм със мисъл неясна...
... обичам те, знаеш от век...

 

Целуваш съня ми безкрайно...
... спокойно отнасяш сърце...

 

Долавям все още омайно
ухаеш на малко дете...

 

Наливам две чаши със обич,
отпиваш и жадно сновеш...

 

... със обич е пълна душата,
душата на твоята "вещ"...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??