Nov 8, 2010, 9:00 AM

Откраднато 

  Poetry
1582 0 14

... Пристигаш при мен, като кражба
е днес моето време до теб.

 

А аз съм със мисъл неясна...
... обичам те, знаеш от век...

 

Целуваш съня ми безкрайно...
... спокойно отнасяш сърце...

 

Долавям все още омайно
ухаеш на малко дете...

 

Наливам две чаши със обич,
отпиваш и жадно сновеш...

 

... със обич е пълна душата,
душата на твоята "вещ"...

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??