Една дилема те зове,
какво желае твоето сърце?
Дали ще си обичан в живота,
или ще живееш в неохота?!
Казват – сърцето не греши,
но от истината винаги боли.
Ти живееш в свят мечтан
и накрая осъзнаваш, че си неразбран.
През живота ти минават различни хора,
но не осъзнават истината гола.
Че твоето сърце е спряло
и за обич зажадняло.
Жаждата погубва твоята душа,
а надеждата ти се превръща само в мечта.
Човеко, ти на този свят си сам,
а искаш своя миг желан.
Знам, омръзнало ти е от раздели
и срещи с хора неверни !
Неверници много на тоз свят,
а ти просто искаш да си на обич богат.
Любов... как хубаво звучи,
но не на всеки му върви...
© Диляна Димитрова Все права защищены