Aug 14, 2010, 11:30 AM

Откровение 

  Poetry » Love
696 0 2

Една дилема те зове,

какво желае твоето сърце?

Дали ще си обичан в живота,

или ще живееш в неохота?!

Казват – сърцето не греши,

но от истината винаги боли.

Ти живееш в свят мечтан

и накрая осъзнаваш, че си неразбран.

През живота ти минават различни хора,

но не осъзнават истината гола.

Че твоето сърце е спряло

и за обич зажадняло.

Жаждата погубва твоята душа,

а надеждата ти се превръща само в мечта.

Човеко, ти на този свят си сам,

а искаш своя миг желан.

Знам, омръзнало ти е от раздели

и срещи с хора неверни !

Неверници много на тоз свят,

а ти просто искаш да си на обич богат.

Любов... как хубаво звучи,

но не на всеки му върви...

© Диляна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Животът е пред теб Дилянче.Много любов ти желая и съм сигурен , че ще я получиш.
  • През живота ти минават различни хора,
    но не осъзнават истината гола.
    Че твоето сърце е спряло... !!!
Random works
: ??:??