Откровение
Косите ти красиви искам да погаля.
Очите ти игриви нежно да целуна аз.
Отново огъня любовен в тебе да запаля.
Да се почустваш най-желана та дори за час.
Отново искам твоята усмивка аз да зърна.
Да видя как разцъфваш като цвете дар от бога.
После силно и със страст да те прегърна.
За теб не съм достоен – не, не мога.
Изпращам те в нощта, оставена в мечтите.
Отпивам пак от чашата със самота.
И спомням си как някога красиви бяха дните,
и двамата със теб познахме любовта.
Вали! Светът разбрал е за тъгата моя.
Върви! Щастието трябва да се търси всеки ден.
Боли! Не ме забравяй, аз те моля.
Помни! Че те обичах, но друг създаден е за мен.
© okinaf Все права защищены