5 июл. 2021 г., 22:18

Откровение на Бойко към Ердоган 

  Поэзия » Юмористическая
237 0 1

"Брат, на власт ме върни,

помогни, от теб имам нужда,

ГЕРБ на турците са верни,

раята на теб не е чужда.

 

На Румелия бях аз валия,

но сега, уви, никой не ме ще.

България ти давам, вземи я,

че нямам достойнство въобще!"

 

Борисов вече не е премиер, в качеството си на какъв се е срещал вчера с Ердоган тогава?Разбира се, целта е ДПС да му помогнат да се върне на власт и всякак да му бъдат патерица!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да, така е! Сигурно ще му помогнат като си разделят гласовете с ДПС!
Предложения
: ??:??