10 авг. 2021 г., 23:11

Откровение на Петър Илиев 

  Поэзия » Юмористическая
297 0 0

"Не съм плагиат, просто преписах,

не съм арогантен, а дебелоок.

Леле, цяла България стъписах

с на егото си големия скок!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??