Aug 10, 2021, 11:11 PM

Откровение на Петър Илиев 

  Poetry » Humour
298 0 0

"Не съм плагиат, просто преписах,

не съм арогантен, а дебелоок.

Леле, цяла България стъписах

с на егото си големия скок!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??