Място имам ли
сега и тук, сред вас?
Не зная.
Но всичко, що съм споделила,
е истина до края.
Когато ми е тъжно
или съм щастлива, насълзена,
чувствата на листа бял
пред мен попиват отразени.
Аплодисменти от никого
не искам
и не прося милостиня.
Вие сте приятели,
духовен свят и моята светиня.
Затова съм тук -
да откривам красота
и съвършенство.
Намирам много обич
и потапям се във откровеност.
Никого за нищо
не бих обидила и наранила -
като в храм.
От душа и от сърце
искам само обич да раздам.
© Магдалена Костадинова Все права защищены