13 авг. 2019 г., 08:31

Откровено 

  Поэзия » Авторская песня
539 0 0

....
Ще тръгна по света с едни обувки,
с едно вързопче само,
ще откривам нови светове,
а може би и някъде,приятелско рамо.
Ще гледам и ще търся красоти,
ще тръгвам ,ще се връщам,
и ще зная,
в това,в което искаше да ме превърнеш ти,
преодолях,
което не можах да ти дам,
не съжалявам.
И навярно ще намеря мъж за мен,
по-умен ,по-страхотен,по-чаровен,
и даже да ме мразиш ден след ден,
единствено ти ще си самотен.

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??