Не си мисли,че ме познаваш,
аз имам моножество лица.
От мен лесно можеш да избягаш,
но знам, че ще се върнеш на часа.
Защото искаш да ме опознаеш,
макар, че аз самата се не знам.
С мен винаги ще бъде сложно,
но пък никога не ще си сам!
© Мария Все права защищены