24 янв. 2013 г., 16:07

Откъснат лист 

  Поэзия » Другая
733 0 6

Откъснат лист през есента...

И нито капка състрадание

към таз повяхнала гора.

А мимолетното желание

 

със своя вечен листопад

в ума чертае нови писти.

И няма нищо вечно, брат.

Дори дърветата златисти

 

потъват в мрака най-подир.

Това, което ни остава -

любов, хармония и мир.

А другото - ненужна плява...

© Йордан Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??