24 нояб. 2016 г., 12:08

Отлитнали чувства 

  Поэзия » Любовная
356 1 4

 

Не вярваш ли, че Господ ни зове,
когато с теб не щем да се обичаме.
И двамата умираме в небе,
което е посърнало в очите ни.

 

От толкова угаснали звезди,
и ние в миг угасваме със тебе.
Угасваме със всичките мечти,
щом душите ни погубват се беззвездно.

 

Не вярваш ли, че Господ ни зове,
когато с теб до болка се отричаме.
И двамата умираме от днес
без чувствата, които са отлитнали!

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??