Тишина - говор на
отминали времена.
Черковна камбана,
тънеща в скръб -
няма кой да я разговори,
сърце за нея да отвори...
Тишина злокобна, безпросветна,
говори за отминали времена...
камбаната не спяла, пяла,
хората призовала...
Събрани от нея - в молебен
ръце сплели, душите
с Господа слели...
Тишина, отминали времена...
© Мария Йорданова Все права защищены