30 янв. 2007 г., 23:40

Отмора 

  Поэзия
969 0 2

Сърце и ум са моя болка стара.
Как, колко често искам да не мисля.
С грижи, мъки се товарят.
Как искам да не мисля.

Тяло и лице са моя болка стара.
Как искам рамената си да отпусна.
Болят и погрозняват ден по ден.
Как искам да оставя всичко, да не мисля.

Любовта е моя болка стара.
Всичко взима и невинаги го връща.
Как искам  да не чувствам, да не мисля.

Не мога да се спра обаче, макар и често 
идва ми да плача.
Да можех миг само да спра да мисля.
Тогава може и да се усмихна

© Вълко Тодореев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мисля,че е дошло време за нещо друго...не за сълзи,а?
  • много тъга струи от текстовете ти. бих казала, че е малко хаотично дори, на места противоречиво. но явно си бил воден от емоцията.
Предложения
: ??:??