19 авг. 2007 г., 21:22

Отмъщение 

  Поэзия
653 1 2
 

И какво, ще се мамим, така ли?

Ще ни лъжеш и двете сега?

Ще ни даваш надежди, обляни

с малко щастие и с много тъга?

Ще се мъчим, ще плачем и двете,

а ти до кога ще ни тровиш?

До кога ще очакваме цвете

и дори усмивка една да отрониш?!

Знаеш ли, тя не разбира,

но аз, аз ще те спра.

Ще бъда силна и непобедима,

ще те питам някой ден:

"Коя от нас двете избра?"

Ще ме гледаш смутен и уплашен,

ще се чудиш какво е това...

Ще ти кажа как му се казва -

отмъщение на наранена жена!!

© Аззз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??