Не е важно как.
Не е важно дали.
Не е важно защо.
Не е важно, нали?!
Не е важно кога.
Не е важно къде.
Не е важно с кого.
Не е важно въобще.
Как не е важно?
Дали не е важно?
Защо не е важно?
Кога не е важно?
Къде не е важно?
С кого не е важно?
Нали не е важно?!
Не е.
Въобще -
много важно!
© Дарена Все права защищены