27 мая 2023 г., 16:23  

Кирил Петков: "Ала-бала!" 

  Поэзия » Юмористическая
343 0 0

Просто Киро, ала-бала,

развихри се ти кат' хала,

играеш си тайни игрички

и със нервите на всички,

сам си направи ти шарж,

затова в Канада марш!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??