19 апр. 2023 г., 06:31

Относно "джентълмените" 

  Поэзия » Юмористическая
395 0 0

Мистър Бийн от Харвард

на всеки устата разчекна -

на сикаджийския бодигард

позорно взе, че клекна!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??