Apr 19, 2023, 6:31 AM

Относно "джентълмените" 

  Poetry » Humour
404 0 0

Мистър Бийн от Харвард

на всеки устата разчекна -

на сикаджийския бодигард

позорно взе, че клекна!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??