24 мар. 2023 г., 17:03

Относно саламите в Троян 

  Поэзия » Юмористическая
213 0 1

ППДБ производството насърчава,
безплатно саламите ни доставя!
На Петков и Бойкикев - вечна слава,
достойно пред света ни представят!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??