28 июн. 2014 г., 11:56

Отново 

  Поэзия » Другая
313 0 0



                           О Т Н О В О

 

  

 

Отново се намирам на житейското кръстовище.

Отново се налага път да си избирам.

Дали да тръгна към неясното си бъдеще,

или да си остана там, където се намирам?!

  

Отново яростните ветрове безжалостно ме брулят,

от тях дори не мога дъх да си поема.

Отново яркото ми слънце искат да затулят

и пак животът ми да тъне във безвремие.

 

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??