28 jun 2014, 11:56

Отново 

  Poesía » Otra
312 0 0



                           О Т Н О В О

 

  

 

Отново се намирам на житейското кръстовище.

Отново се налага път да си избирам.

Дали да тръгна към неясното си бъдеще,

или да си остана там, където се намирам?!

  

Отново яростните ветрове безжалостно ме брулят,

от тях дори не мога дъх да си поема.

Отново яркото ми слънце искат да затулят

и пак животът ми да тъне във безвремие.

 

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??