8 июн. 2023 г., 12:33

Отново да вървя 

  Поэзия » Другая
203 3 2

Отново да вървя, с попътен вятър,

със струните в гърди,

със звънливия повей,

който ден и нощ кънти.

 

И спомените да избледнеят

и моята песен, да звучи.

Моите мечти да греят,

сред топлите души.

 

Отново да вървя...

да падам, и да ставам,

че у дома ме чака,

прегръдката на мама.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??