Не ни стига позора
от толкоз полит-тапири –
нашите си,
та на всичко отгоре (за сеир)
и ... юродиви:
кандидат-династите
от Лудогорието –
братята Юзеирови.
Самоидентифицирали се
като султани
на нови отомани,
в пози помпозни
на пуяци качулати,
фесове кървавоалени
клатят
заканително.
Демокрацийо слисана,
пощади свойте граждани,
писна ни от възраждания
и от възродители!
© Вълчо Шукерски Все права защищены