***
Цветовете ми ридаят в тъмното, търсят посока...
и всеки стон раздира едно „Обичам” в тишината...
А страховете дишат, ограбили времето ни...
***
Пропълзяваш в ума ми разбивайки всички защити
и с най-нежна чудатост размесваме сърдечни флуиди...
После щастливи и тихи надничаме в себе си...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены