30.04.2018 г., 21:56 ч.

Отпечатък от контрасти в тишината 

  Поезия » Философска
365 0 0

***

Цветовете ми ридаят в тъмното, търсят посока...
и всеки стон раздира едно „Обичам” в тишината...
А страховете дишат, ограбили времето ни...

 

***

Пропълзяваш в ума ми разбивайки всички защити
и с най-нежна чудатост размесваме сърдечни флуиди...
После щастливи и тихи надничаме в себе си...

 

                                                          © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??