17 окт. 2010 г., 16:16

Отписател 

  Поэзия » Юмористическая
1115 0 20

ОТПИСАТЕЛ

 

Усещах, че съм даровит писател,

но се настроих някак поетично.

До смърт обидих главния издател,

но, бога ми - не вложих нищо лично!

Отписах три прекрасни професури,

две партии и няколко женитби...

Не се чудете - нямам си кусури,

но съм с проблеми - нямам и алиби...

Отписах първа севда, второ либе,

а третите петли ме прокълнаха

да не дочакам хубава поличба

и да не завъртя семейна стряха.

Ядосах се - отписах и петлите,

морето, планината, парламента,

вилите с басейните, колите...

Дори и „облака” - мастика с мента!

И себе си отписах в тази криза.

Мобилният ми интернет пропада,

доставчикът ми... взе поредна риза...

Без пукнат грях - не ме броят за Ада!

След толкова отписване, накрая

се озовах пред беловлас Приятел

с молбата да ме интегрира в Рая,

на длъжност: Първи райски отписател!

 

ПОУКА: Търси упорито беловласия Приятел! 

17. 10. 2010 г. 00:22

 

© Николай Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??