Отражение
Вълшебно ли е мойто огледало?!
От него парят влюбени звезди,
сияние с космическо начало,
пра-утрото на Аз и Ти.
Вълшебно ли е мойто огледало?!
Косите ми прегръщат ветрове
без ревност от крила на птици
и волни гриви на коне...
Вълшебно ли е мойто огледало?!
Копнежен розов цвят блести,
жадувайки целувката на Принца.
(Заръчал я е сам Екзюпери!)
Вълшебно било мойто огледало!
От него тръгва образ на жена.
Вълшебството само я разпознава,
щом тя излъчва любовта!
© Пепи Все права защищены