21 февр. 2006 г., 13:01

Отрезвяване 

  Поэзия
639 0 5

Едно потискано мълчание
внезапно ме събуди.
Прехапвах устни от старание
да бъда дълго друга.
Такава някаква неистинска,
каквато ти ме искаш -
мълчаща и почти недишаща.
Но...Мисля, че ми стига.
Наситих се на обещания неспазвани,
на думи, изпразнени от съдържание.
И с риск да бъда груба.
И с риск да бъда просто себе си,
сега ще си отида.
В подобен тип житейски ребуси
не искам да ме има!


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??