6 окт. 2016 г., 22:01

Отрова 

  Поэзия » Любовная, Белые стихи
566 0 0

Не всички пътища водят към теб -
бразда във пукната стъклена чаша.

 

Задънена улица в моите сънища.
Слаба светлина, блестяща изпод руините

 

на това, което беше сърце.

В целувка аз ще събера

 

строшените парчета, докато чакам

да подейства на твоите устни отровата...

© Isaiah Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??