Не всички пътища водят към теб -
бразда във пукната стъклена чаша.
Задънена улица в моите сънища.
Слаба светлина, блестяща изпод руините
на това, което беше сърце.
В целувка аз ще събера
строшените парчета, докато чакам
да подейства на твоите устни отровата...
© Isaiah Всички права запазени